Om Camps Bay Apartments –
Boende I Camps Bay

Camps Bay lägenheter byggdes år 2000. Vi har har hand om de finaste och lyxigaste boendena med självhushåll i Camps Bay. Vi specialicerar oss även på att boka hotell, gästhus och safarilodger i Sydafrikas mest eftersökta semesterresorter, så som i V&A waterfront, Franschhoek, Hermanus, Knysna, Krugerparken och Addo elephant park.

Camps Bay är en av Kapstadens mest prestigefyllda förort. Denna populära strandort ligger med ca 7 minuters avstånd i bil till centrala Kapstaden, V&A waterfront och Hout Bay. Förutom den populära huvudstranden Camps Bay beach, finner ni även Bakoven Beach, Bali Bay och den vindfria Glen beach, vilken är väldigt populär bland surfare. Det finns en mängd restauranger, barer, cafeéroch klubbar nere vid Camps Bay. Det erbjuds även tennis och squashbanor, ett gym, uthyrning av cyklar, en teater, ett stort utbud av spaś med många avslappnande behandlingar. Taffelberget och Lions head ligger båda nära området och erbjuder uppfriskande vandringar.

Camps Bay är förkunnat att vara den säkraste förorten i Sydafrika. Våra lyxvillor och lägenheter är utrustade med elektriskt stängsel och utmärkta larmsystem, vilka är anslutna till beväpnade svarspatruller. Vi bidrar till den enanstående lokala säkerhetsoperationen, vilkas vakter patrullerar området 24 timmar om dygnet.

Alla lyxvillor och lägenheter som vi har hand om har privata pooler och ligger med gångavstånd till stranden och Camps Bay.

Med vår erfarenhet och våra otroliga alternativ för uthyrning av boenden kan vi göra era drömmar om lyxresor en verklighet. Vi erbjuder snabb, effektiv, professional och personlig service.